# Bestil allerede i dag

Få den perfekte gardinløsning

Gardinløsninger til ethvert hjem:
Gratis opmåling og rådgivning

Skaermbillede 2023 05 01 kl. 17.34.21
gardinlosning

Så let fungerer processen

Når de besøger dig, vil vi medbringe prøver af alle de gardiner, vi har på vores sortiment, så du kan vurdere farverne i dit eget hjem. Det er en gratis og uforpligtende service at få de til at besøge dig på din adresse.
 
19943445 DH184 scaled

Trustpilot Anmeldelser

Hos Gardinbussen-Prisgaranti har de en høj prioritet på kundetilfredshed. Derfor er de stolte af at vise, hvor tilfredse vores kunder er på Trustpilot. De har opnået en score på 4,9 ud af over 160 anmeldelser.

Høj service fra start til slut. Nemt at få lavet en aftale. Kom præcist til tiden. Havde solid håndværkermæssig baggrund (Oscar) men også sans for det designmæssige, så vi fik kompetent rådgivning. Behagelig og venlig. En klar anbefaling!

Professionel og venlig service Jeg har 2 gange haft besøg af Nikolaj fra Gardinbussen, til opmåling og drøftelse af tilbud samt nu til montering. Begge besøg var en meget professionel oplevelse. Det samme gælder korrespondance ind imellem.

o

Fra start til slut en virkelig god oplevelse. Udvalget af stof og materialer er i top og vejledningen er super. Vores konsulent, der hedder Nikolai, har været ekstrem punktlig, tålmodig og utrolig serviceminded. Hos ham har vi følt os helt trygge hele vejen, hvorfor Gardinbussen og særligt Nikolaj skal have de bedste anbefalinger herfra.

Gardintyper

Hent inspiration til indretning af din stue, køkken eller bryggers. Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige gardiner i vores galleri, så du kan få masser af inspiration til at finde den perfekte løsning til dit hjem.