Black friday

 
 

Butikker

HVAD ER BLACK FRIDAY?

LÆS MERE HER

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev

Gå ikke glip af de gode tilbud – Modtag dine helt egne speciale tilbud til din mail

tilbud 24/7 & black friday

Lige meget hvordan man vender og drejer den, så er Black Friday i dag en mindeværdig mærkedag som tilbudsjagere fra nær og fjern ser frem til hvert år. Det er startskuddet til juleudsalgssæsonen. Det er endda Danmarks vigtigste handelsdag. Der hvor Tilbud 24/7 kommer ind i billedet, er at vi har ambitioner om at give vores besøgende det bedst mulige overblik over gode produkter, brands, og tilbud, når de sidder parat, og ser nedtællingen spændt, for at kunne springe på de bedste bud de kan spotte.

LÆS MERE HER

1951

Black Friday-begrebet bruges her til at omtale fraværende ansatte dagen efter Thanksgiving. Pludselig var der ikke ‘sort af mennesker’ på arbejdet. Men der er langt mere til historien om begrebet Black Friday. Læs mere her

1960erne

Black Friday-begrebet bliver af overarbejdede amerikanske betjente brugt til at beskrive den trafikprop som shoppingræset efter Thanksgiving medfører. Men der er langt mere til historien om begrebet Black Friday. Læs mere her. 

2005

Her blev begrebet, og dagen, Cyber Monday opfundet af Ellen Davis og Scott Silverman. Cyber Monday var opfundet for at skabe en online pendant til Black Friday. Altså, hvor Black Friday traditionelt foregik i butikkerne, var Cyber Monday opfundet for at hjælpe webshops. Men i dag bruger mange onlinebutikker begge dage til at markere begyndelsen til udsalgssæsonen op til julen.

2013

Selvom nogle butikker og webshops måske allerede så småt havde begyndt at tage del i den amerikanske tradition, skriver Berlingske at det var i dette år hvor det generelt anses som at de danske butikker tog handelsfænomenet til sig.

2017

Ifølge Nets, slog Black Friday i dette år for tredje gang i træk de danske handelsrekorder for enkelte dages dankort-forbrug. Pludselig var Black Friday blevet Danmarks vigtigste handelsdag.